Mit-Budget.dk

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Mit-Budget.dk er en gratis web-applikation (et program som kører i din browser) som gør det nemt at lave og arbejde med et personligt eller virksomheds-relateret budget.

Mit-Budget.dk er smartere end de Excel budget-skabeloner man kan finde på nettet, netop fordi det er et rigtigt program og ikke bare et regneark. Et budget på Mit-Budget.dk er også nemmere at dele med andre, fordi modtagere ikke behøver Excel, men bare en browser.

Mit-Budget.dk er inspireret af budget-funktionen i diverse netbanker, men i modsætning til disse bliver man ikke smidt ud af Mit-Budget.dk efter 10 minutters inaktivitet, og man mister ikke sit budget på Mit-Budget.dk når man skifter bank.

På Mit-Budget.dk er man anonym - så længe man ikke taster personlige oplysninger (navn, adresse, CPR-nr., etc.) ind - hvilket der ikke burde være nogen grund til.

Når du gemmer et budget på Mit-Budget.dk, så får budgettet sin helt egen unikke og umulig-at-gætte permanente Internet-adresse (indtil du evt. sletter det). Denne adresse kan nemt deles med andre - inkl. bank-rådgiver, revisor, mv.

Mit-budget.dk er Open Source - så hvis du er til den slags, kan du se og bidrage til kilde-koden på GitHub.

Hvis du finder fejl eller mangler i Mit-Budget.dk, kan du rapportere det ved at oprette et "Issue" på GitHub

Klik på knappen "Nyt budget" herunder for at komme i gang.

Mit-Budget.dk • © 2021-2024 Jesper HøyKildekodeRapporter fejl/mangler